bg en ru

Услуги

ВиК, ОВ и Ел. инсталации

ВиК, ОВ и Ел. инсталации

Ако сте на път да извършвате частичен или цялостен ремонт на старо жилище, то Ние Ви препоръчваме да подмените цялостно ВиК инсталацията. Съвременните тръби притежават значително по-голяма дълготрайност на експлоатация(50г.), но само при правилна технология на работа, обърнете внимание на това. Смяна на каменинови и чугунени тръби - изобщо няма да коментирам необходимоста от подмяната им ако все още имате такива..., просто намерете начин да го се споразумеете със съседите, защото не само подмяната на видимите 2.7м в жилището е важна, ами и разводката в пода заедно със хоризонталните отклонения. Не го ли направите по този начин сте сменили 90% от тръбите, но сте свършили 30% от работата!!!
Това е най-сигурна и евтина инвестиция в дългосрочен план. Имайте предвид че опитът ни датира още от времето на поцинкованите тръби. Същото важи не по-малко и за Ел инсталацията, когато се отнася за старо жилище
Опита ни сочи, че стандартите на строителството от миналото не покриват настоящите изисквания за консумация на ток, поради редица ново-появили се електроуреди и по-голямата им консумация - за сревнение в една съвременна кухня стъклокерамичния плот, фурната и контактите на кухнята искат три отделни, тарсета(бушони), а старите кооперации често са захранени с 4м2 кабел. Поради тази причина често се налага да теглим нов захранващ кабел от таблото на кооперацията до жилището.
Относно материалите и оборудването(мивки, батерии, моноблоци, вградени структури, вентилатори, бойлери , ключове и контакти, осветителни тела, табла и други, ние можем да Ви препоръчаме по каталог голямо разнообразие от продукти, които да отговарят на вашите желания и потребности, съобразени с редица параметри, някои за които дори Вие на се сещате, но Ние, благодарение на практиката ще Ви подсетим.

* Имайте предвид, приоритет са ни основните и довършителни ремонти и в зависимост от моментната ни заетост, може и да нямаме възможност да се ангаживаме с Вашият проект.