bg en ru

Услуги

Къртене и извозване на стр. отпадъци

Къртене и извозване на стр. отпадъци

В началото на ремонтните дейности винаги възниква въпросът кой да изхвърли старите мебели, да почисти остатъчната мръсотия след ремонта? Не губете излишно време и не хвърляйте усилия в дейности, които за нас са част от работата така или иначе. Предлагаме на клиентите си изхвърляне на мебели, дограми, отстраняване на строителни или други отпадъци при първоначално къртене или след основен/козметичен ремонт на Вашия имот. Разполагаме с бус с голям обем, както и с обучени специалисти, които ще се съобразят с конкретните условия и специфики за на обекта, а именно: да се спазва изискването за тихия час, да не се претоварва асансьора, да не се обрушват стените и стълбите на сградата(ако все пак има щети да се отстрани впоследствие) да не се запрашава, ако няма подход за контейнер да не се блокира улицата и т.н.
Когато поемаме обект предпочитаме ние да си изкъртим, защото външни фирми(неангажирани с последващия ремонт) отстраняват само грубото, видимото, за от няколко часа до 2-3 дни и детайлите - тези които са съществени, трудоемки и доста по-бавни, но съставляват над 50% от работата, всъщност си остават за следащия екип, а клиента очаква че е приключил с услугата..., а освен първоначално и финално разчистване има и периодично такова за да не се зарива в боклуци обектът.
Забравете за логистиката и трудоемкото почистване и ни се доверете, спестете си грижите, физическата работа и се съсредоточете върху планове си, защото екипът ни ще се погрижи за всичко!

* Имайте предвид, че приоритет са ни основните и довършителни ремонти и в зависимост от моментната ни заетост, може и да нямаме възможност да се ангаживаме с Вашият проект.