bg en ru

Услуги

Полагане на настилки и облицовки

Полагане на настилки и облицовки

Предлагаме на нашите клиенти различни видове настилки от пясъчно-циментова и саморазливна замазка до финалното покритие, като можем да спазим всякакви проекти за декорация или изработим такъв подходящ за интериора на жилището Ви. Познаваме законовите разпоредби, инженерните изисквания и като цяло правилните техники, а също и добрите практики при работа с различни материали. Съблюдаваме техническите изисквания и спазваме технологичното време при работа с различните материали за да гарантираме дългогодишна безпроблемна експлоатация след края на ремонта.
Насреща сме да обсъдим и помогнем с избора на материали и дизайн на настилките и цялостната визия на жилището Ви ако е нужно. Ще Ви съдействаме и ако имате собствен идеен просект по който желаете да работим, като ще Ви насочим относно комбинирането на различните видове материали, мебели и оборудване.
Можем да предложим и качествени ламинирани паркети, винил, PVC плоскости, полиуретанови первази и други материали с най-различно предназначение на конкурентна  цена. 
Работим с облицовки от естествени материали и имаме контакти с доставчици които предлагат варовик, гранит, мрамор, травертин и технически камък, като ще Ви предложим решения за употребата им при плотове, первази, стъпала и други.
Работим и с магазини за баня и вносители на плочи и можем да Ви предложим огромно разнообразие от материали.

* Имайте предвид, че приоритет са ни основните и довършителни ремонти и в зависимост от моментната ни заетост, може и да нямаме възможност да се ангаживаме с Вашият ремонт.