bg en ru

Услуги

Предлагаме цялостни строително-ремонтни решения за дома. Извършваме ремонтни работи изпълнени по индивидуални интериорни проекти. Техниките ни на работа и инструменти са в унисон с актуалния тренд на европейския пазар.  Разполагаме с машини и оборудване за всеки етап от СМР на водещи производители.
Изготвяме интериорен проект съобразен с вкуса и изискванията Ви. Провеждаме интериорна консултация за обзавеждане в различни ценови класове, като отделна услуга.
Предлагаме високо качество, гаранция, договор, срокове на изпълнение и неустойка при просрочка
ВиК, ОВ и Ел. инсталации
ВиК, ОВ и Ел. инсталации
Ако живеете в старо жилище вероятно имате множество проблеми със старите ВиК инсталации, които могат да бъдат решени кардинално чрез цялостна подмяна на мрежата. Ако ни се доверите за изпълнители, инветицията гарантирано ще Ви се върне многократно.
Детайли
Полагане на настилки и облицовки
Полагане на настилки и облицовки
Предлагаме професионално полагане на различни подови настилки - фаянс, теракот и гранитогрес, естествени и изкуствени декоративни камъни, ламиниран паркет, винил и други.
Детайли
Шпакловане и боядисване
Шпакловане и боядисване
Ако търсите квалифициран и експедитивен екип и сте решили да освежите апартамента си или изцяло да го реновирате, ние от RENOVIS ще Ви помогнем това да стане по възможно най-удачния и бърз начин, на приемлива цена.
Детайли
Отпушване на канали
Ръчно и машинно отпушване на канали
Предлагаме на нашите клиенти отпушване на канали, мивки, сифони и септични ями и др. Ползваме на професионални почистващи машини за решаване на проблеми където подръчните средства са изчепрали свойте възможности.
Детайли
Къртене и извозване на стр. отпадъци
Къртене и извозване на стр. отпадъци
Спестете си грижите, физическата работа и се съсредоточете върху текущите задачи, защото екипът ни ще се погрижи да разчисти имотът Ви за да пристъпите към реализиране на плановете си! Услугата Кърти-Чисти-Извозва е на Ваше разположение 
Детайли